Vita de vie

La gradinacubulbi.ro când vine vorba de vita de vie , am dezvoltat o reputație pentru inovația lider în industrie în ultimii 25 de ani. Ce ne face diferiți? În parte, sistemul nostru unic de producție a viței de vie. Este ceea ce ne permite să producem în mod constant viță de vie de cea mai bună calitate.

Toate vițele noastre de un an sunt cultivate pe paturi ridicate acoperite cu plastic negru biodegradabil. Fiecare rând este alimentat cu apă și substanțe nutritive prin irigare prin scurgeri. Umiditatea solului este monitorizată cu ajutorul tensiometrelor pentru a se asigura că vita de vie nu este stresată niciodată. Condițiile create de plasticul care încălzește solul în pat și aportul abundent de apă și substanțe nutritive sunt ideale pentru creșterea plantelor și dezvoltarea rădăcinilor. Aceste viță de vie sunt bine pregătite pentru plantare și creștere puternică în primăvară.

La gradinacubulbi.ro, toate vițele de vie de vânzare au fost cultivate pe un an.

De asemenea, vom contracta cu plăcere orice varietate de viță de vie, cu condiția să putem obține material de înmulțire. Aranjamentele trebuie făcute cu 12 – 18 luni în avans, cu un depozit în momentul comenzii. Vă rugăm să apelați pentru aranjamente pentru creșterea contractului.

 

Deși am avut mare grijă să oferim informații detaliate despre viile noastre de vânzare în această secțiune, dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Personalul nostru prietenos și bine pregătit este pregătit să vă ajute. De asemenea, dacă cultivarea strugurilor este nouă pentru dvs. sau dacă doriți pur și simplu mai multe informații, vă sugerăm să răsfoiți secțiunea Cărți și cadouri.

Products 1 - 16 from 16. Products on page
0
comanda minima 75 lei