fbpx

Termeni si conditii

 

Termeni si conditii
Termeni si Conditii de utilizare –sunt de  acord
www.GRADINACUBULBI.ro

Total green Online SRL

C:U:I RO44889437

Loc saliste, str. livezii , Nr 24 , Jud sibiu
România

I. DEFINITII SI TERMENI
www.gradinacubulbi.ro – este proprietatea Ttal green online srl, Jud.Sibiu loc saliste Str. livezii nr 24   email: bulbiflori.ro@gmail.com , denumit pe parcursul acestui document gradinacubulbi.ro
Bunuri – orice produs, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.
Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.
Client – un Cumparator care a efectuat o comanda de la Vanzator, și care are sau obtine acces la Continut, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre www.bulbiromania.com si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.
Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, Bunuri, etc.). Clientul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.
Cumparator – poate fi o persoana fizica sau persoana juridica care efectueaza o Comanda de la Vânzător.
Comanda – solicitarea transmisă de către Cumpărător, prin parcurgerea etapelor tehnice necesare, în vederea achiziționării de Bunuri și/sau Servicii comercializate online, în condițiile prevăzute de Termeni și Condiții, de către TODOR IOAN prin gradinacubulbi.ro
Comunicari Comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la Bunuri si Servicii adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau sectiunea “Cont/Favorite” precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.
Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.
Continut
– toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
– continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorului de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
– orice informatie comunicata Cumparatorului prin orice mijloc de catre un angajat al Vanzatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
– informatii legate de Bunurile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
– informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
– date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.
Cos – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Clientului sa adauge Bunuri pe care doreste sa le achizitioneze la momentul adaugarii sau la un moment ulterior; in cazul in care Bunurile nu sunt achizitionate la momentul adaugarii prin efectuarea Comenzii, Cumparatorul/Utilizatorul poate beneficia de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a Bunurilor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.
Document – prezentele Termeni si Conditii.
Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.
Rating (Evaluare) – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Utilizator/Client/Cumparator fata de un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare Bun putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de Utilizator/Client/Cumparator asupra unui Bun.
Recenzie – o evaluare scrisa de catre Cumparatorul sau detinatorul unui Bun, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca Bunul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.
Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.
Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre Vanzator, Cumparatorului, prin utilizarea Site-ului, indiferent de modalitatea de livrare.
Utilizator – orice persoană fizică sau juridică care accesează, în orice mod, Website-ul și care si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.
Vanzator – TODOR IOAN gradinacubulbi.ro
Website / Site – domeniul www gradinacubulbi.ro

II. GENERALITATI
Societatea face eforturi pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Societatea isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

III. DOCUMENTE CONTRACTUALE
3.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale si intelege ca trebuie sa plateasca pretul afisat pe site pentru bunurile comandate.
3.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
3.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de bunuri din comanda va anunta cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia vanzatorului la efectuarea comenzii si va returna suma achitata.
3.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.
3.5. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului.

IV. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA
4.1. Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

V. POLITICA DE VANZARE ONLINE
5.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator/Cumparator.
5.2. Pentru motive justificate bulbi-flori.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel www.bulbiromania.com.
5.3 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet ,www.bulbiromania.com isi rezerva dreptul de a cere Utilizatorilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.
5.4. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
5.5. www.bulbiromania.com poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau promotii practicate intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.
5.6. Toate tarifele aferente Bunurilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si nu includ T.V.A. pentru ca Total green online  este platitor de TVA. Asadar pretul afisat al bunurilor de pe site este pretul de vanzare + tva

5.7 Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

VI. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI
6.1 Administratorul www.buchetonline.ro ( TODOR IOAN ) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului gradinacubulbi.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptulde a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website, fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

VII. COMANDA
7.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.
7.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.
7.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.
7.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
7.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
7.4.2. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;
7.5. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.
Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la
– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese,
7.6. In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur ce se regaseste la adresa https://buchetonline/politica-de-retur
7.7. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
7.7.1. pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
7.7.2. pentru Comenzile achitate cu ramburs -> prin intermediul firmei de curierat partenere
7.8. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).
7.9. In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

VIII.Drepturi de autor
Continutul site-ului https:// gradinacubulbi.ro este proprietatea TODOR IOAN . TODOR IOAN garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul https:// gradinacubulbi.ro in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei TODOR IOAN fara acordul prealabil scris al acesteia.
Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea , sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.
Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.
IX.Sesizari
In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: vanzari@bulbiromania.com . TODOR IOAN va raspunde sesizarii in maxim 2(doua) zile lucratoare.
X.Securitatea datelor personale
Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de TODOR IOAN exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.
Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa TODOR IOAN. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre SC TODOR IOAN cu o cerere scrisa, datata si semnata. TODOR IOAN se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.
TODOR IOAN nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.
XI.Politica de confidentialitate
Va invitam sa accesati, de asemenea, pagina Politica de confidentialitate care se aplica, vizitei dumneavoastra pe pagina noastra web.
XII.Garantia produselor
Produsele comercializate de TODOR IOAN nu sunt contrafacute. TODOR IOAN garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, pana in momentul livrarii. Pretul si riscul transportului intra in obligatia cumparatorului. Toate produsele comercializate pe site-ul www.bulbi-flori.ro beneficiaza de garantia legala de conformitate, care este de o (una) luna in cazul produselor de folosinta indelungata.
XIII.Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului
In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.
XIV.Plata si livrarea produselor
Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.
Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre TODOR IOAN. Termenul de livrare a produselor – in aproximativ 48 ore din momentul receptionarii comenzii, prin curier, in zilele lucratoare, prin reteaua de distributie Fan Courier (cu exceptii in cazurile in care produsul nu se afla pe stoc , sunt sarbatori legale sau alte evenimente neprevazute). Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre TODOR IOAN . In ziua de duminica nu se fac livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.
Pentru comenzile ce depasesc 250 Lei, transportul este GRATUIT pe teritoriul Romaniei* Livrarea se face prin reteaua de distributie urgent cargus, in 24-48h. Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre TODOR IOAN .
Pentru comenzi mai mici de 65 Lei, se percepe o taxa de transport  gratuit, in functie de zona. Daca preferati o alta firma de curierat, va rugam sa ne comunicati atunci cand lansati comanda! Produsele va vor fi livrate cu conditia ca acestea sa fie achitate in avans (virament bancar/ card), costul transportului fiind in sarcina dumneavoastra. Plata produselor comandate prin TODOR IOAN se poate face astfel: in numerar la livrare, prin ordin de plata/transfer bancar in avans sau plata cu cardul la sediu sau online. Plata in numerar* se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre comisionarul care efectueaza livrarea. Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii catre TODOR IOAN. Daca optati pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastra se face prin intermediul partenerilor nostri, iar TODOR IOAN nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care il detineti.
XV.Returnarea produselor achizitionate la distanta
Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere. Pentru informatii complete privind returnarea unui produs, va rugam sa consultati sectiunea Politica de retur.
XVI.Politica de retur
Indiferent daca ati facut achizitia ca persoana fizica sau in contul unei firme (persoana juridica), beneficiati de dreptul de retur in termen de 30 zile calendaristice de la data primirii produsului, pentru orice produs cumparat pe site-ul www.bulbiromania.com Dreptul de retur in termen de 30 zile nu afecteaza dreptul legal de retragere in termen de 14 zile conform OUG 34/2014.
Pentru a fi acceptat returul, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: nefolosit, fara urme de utilizarei, insotit de toate accesoriile cu care a fost livrat, in ambalajul original plus un ambalaj care sa asigure transportul in bune conditii, daca este cazul.
Pentru returnarea unui produs, indiferent de motiv, aveti la dispozitie acest websitewww. gradinacubulbi.ro ) sau ne puteti transmite cererea dvs. telefonic sau prin e-mail.
www. gradinacubulbi.ro poate asigura preluarea produsului ce se doreste returnat de la adresa comunicata, sau puteti trimite sau aduce direct produsul la sediul nostru (Jud.Sibiu loc saliste Str. livezii nr 32- destinatar TODOR IOAN ), cu mentionarea denumirii/ numelui clientului si a numarului cererii de retur. Costul transportului pentru retur (de la client catre www. gradinacubulbi.ro ) va fi suportat de client in cazul in care motivul returului este determinat exclusiv de catre client. Ulterior verificarii produsului returnat, contravaloarea acestuia va fi fie restituita, fie compensata cu livrarea altor produse alese de dvs. Termenul de solutionare a returului este de 14 zile de la data receptionarii produsului de catre www.bulbi-flori.ro
XVII.Conciliere
In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de TODOR IOAN, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: www.bulbi-flori.ro Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare. Alti Termeni Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si TODOR IOAN pentru utilizarea acestui site. TODOR IOAN verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului. In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect. Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.

 

Nu puteți copia conținutul acestei pagini

0