Bulbi de crini

Bulbi de crini : Cum să plantați și de unde să cumpărați

Bulbi de crini sunt flori perene care datează de acum 3000 de ani. Sunt ușor de plantat și întreținut și produc nectar cu miros dulce care atrage fluturii. Imaginați-vă că aveți o grădină sau oale împodobite cu crini și fluturi!

Crinii cresc destul de bine în zonele 5-6 și necesită sol cu ​​drenaj bun pentru plantare. Calitatea lor este determinată de tipurile de bulbi de crin pe care le cumpărați și de perioada în care le păstrați înainte de plantare. Dacă le păstrați mult timp, acestea devin slabe și produc flori mici sau nu reușesc să înflorească deloc.

Plantele de crin au frunze verzi, iar florile lor cu miros dulce se descurcă bine ca florile tăiate. Sunt cu siguranță un cadou ideal pentru cineva special, deoarece atemporalitatea lor este deja un mesaj dulce.

Bulbi de crin de vânzareBulbi de crin

Obțineți cea mai bună selecție de bulbi de crin de vânzare din Olanda pentru proiectul dvs. de grădinărit. Acestea sunt adesea furnizate în grupuri de 3 și 5. Puteți alege în funcție de dimensiunea grădinii sau ghivecelor.

Alegeți un bulb de crin de dimensiuni mari atunci când cumpărați pentru a evita să vă dezamăgiți când începe înflorirea. În afară de dimensiunea becului, luați în considerare alte caracteristici atunci când doriți să cumpărați crini, cum ar fi disponibilitatea.

Cumpărați bulbi de crin

Alegeți dintr-o mare varietate de becuri Lilium cu aproximativ 100 de specii de selectat. Puteți utiliza catalogul nostru bogat pentru a vă ajuta să cumpărați crini în magazinul nostru, care includ:

Crini asiatici

Crinii asiatici si orientali sunt hibrizi populari care provin din Asia. Acești bulbi Lilium cresc bine în majoritatea tipurilor de sol care sunt bine drenate și nu sunt parfumate. Pot crește și ating o înălțime de 2 m și sunt înfloritori timpurii.

Products 1 - 38 from 38. Products on page
0
comanda minima 75 lei