Bujori

Bujori :Unde este cel mai bun loc pentru a cumpăra bun Cel mai bun loc pentru a cumpăra bujori este locul în care ești apreciat, iar furnizorul este primitor și fericit să se angajeze cu tine. Magazinul nostru are o gamă largă de bujori , livrare rapidă, personal profesionist și prietenos. Vizitați-ne astăzi și experimentați serviciile noastre de neegalat de clasă mondială.

Unde cresc cel mai bine

sunt rezistenți la condiții dure și pot prospera în zonele 2-8. Pentru flori mai bune, plantați-vă florile în plin soare, într-o zonă bine circulată și în solul care se scurge bine. Sunt perfecte pentru a crește în granițe mixte, ca gard viu, sau în căptușelile de acces.

Cum îți pasă de bujori ?

Evitați mulcirea bujorilor în mod neregulat. În caz contrar, nu reușesc să crească sau au produse slabe. Udați-le regulat, dar nu le înmuiați. Folosiți gunoi de grajd și un îngrășământ solubil în apă pentru a le hrăni des. În timpul toamnei, tăiați tulpinile cu un cuțit ascuțit și ridicați bulbii pentru plantare în sezonul următor.

Cu o multitudine de plante de bujor de vânzare, de la soiuri clasice la bujori noi (tufișuri, bulbi) cu flori în culori captivante precum roz și galbeni, există, fără îndoială, o plantă de bujor de vânzare care se potrivește preferințelor dvs. de culoare și gust. Florile parfumate, de asemenea, variază semnificativ ca formă, dar cele mai comune forme sunt simple și duble.Bujor galben (Peaonia) ITOH Bartzella

Un florar care caută bujori de vânzare poate alege dintr-o mare varietate de soiuri de bujor disponibile. Cu toate acestea, rețineți că diferite plante de bujor sunt adaptate diferitelor tipuri și situații de sol. Acest lucru este util atunci când selectați planta de bujor potrivită pentru a fi folosită în grădina dvs. de acasă.

 

Products 1 - 15 from 15. Products on page
0
comanda minima 75 lei