fbpx

Pomi fructiferi

Noțiuni introductive despre pomii fructiferi
Cu puțină îngrijire și întreținere, inclusiv tăierea și fertilizarea, pomii dvs. fructiferi vă vor recompensa cu fructe îmbătrânite, coapte la soare.
Când să plantați pomi fructiferi
Pomii fructiferi pot fi plantați primăvara sau toamna. Mulți preferă să planteze toamna, deoarece copacii își pot pune toată energia în stabilirea rădăcinilor decât în ​​creșterea frunzelor.
Cum să plantați pomi fructiferi
Înainte de plantare, asigurați-vă că spațiul dvs. de plantare primește soare plin și are un sol bine drenat. De asemenea, asigurați-vă că pomul dvs. fructifer are spațiul de care are nevoie la maturitate deplină. Pomii fructiferi se comportă cel mai bine atunci când nu sunt aglomerați.

Arborele dvs. fructifer poate ajunge ca plantă de barot sau ca plantă de fructe în ghivece. Dacă este bareroot, înmuiați-l în apă timp de aproximativ 15 minute înainte de plantare. Săpați o gaură care permite răspândirea rădăcinilor. Mulți oameni sapă o gaură de aproximativ două ori mai mare decât recipientul. Uniunea grefei sau mugurilor (zona umflată pe trunchi, la aproximativ 4-6 inci deasupra rădăcinilor tuturor pomilor fructiferi) trebuie să fie la 1-2 inci deasupra suprafeței solului (după așezare). Arborii pitici trebuie mizați. După plantare, udați pomul săptămânal în timpul sezonului de creștere.
Când se tăie pomii fructiferi
Pomii fructiferi trebuie tăiați la începutul primăverii. Regula generală este de a tăia mai puțin în primii ani de vârstă sau de puiet.
Cum se tăie pomii fructiferi
Când tăiați pomi fructiferi, îndepărtați membrele încrucișate sau rănite și orice ramuri care se freacă unul împotriva celuilalt. Evitați tăierea pintenilor scurți de pe tulpina principală, deoarece aceștia dau roade mai întâi.
Când să îngrășăm pomii fructiferi
Fertilizați pomii fructiferi la începutul primăverii, înainte de a începe ciclul lor anual de creștere. Vă recomandăm Gurney’s Fruit Tree Food, un îngrășământ natural, formulat special pentru pomi fructiferi. Pentru a fertiliza copacii, începeți la aproximativ un picior de trunchiul copacului și întindeți-l până ajungeți la linia de picurare a copacului.

Products 1 - 60 from 81. Products on page

Nu puteți copia conținutul acestei pagini

0