bulbi de begonia

Begonia tubercul produc flori frumoase de trandafir într-o varietate de culori. Acestea sunt pornite de la tuberculi, la care mulți se referă la bulbi, și ar trebui plantați la începutul primăverii. Grădinarii adoră begoniile, deoarece spre deosebire de majoritatea celorlalte plante cu flori, ei preferă umbra decât soarele. Odată ce au încolțit, begoniile prosperă ușor în multe clime diferite.

Cumpărați tuberculi (bulbi)  la jumătatea iernii pana la sfarsitul primaveri. Deoarece begoniile trebuie să fie plantate la începutul primăverii, cel mai bun moment pentru a găsi o selecție bună este iarna. Există sute de soiuri din care să aleagă, dar toate begoniile tuberculoase necesită aceeași îngrijire. Poate doriți să consultați un catalog sau să navigați online pentru a determina ce tip de begonii să plantați.
  • Există peste o mie de specii de begonii, cunoscute de noi, și nu toate sunt tuberculoase. Alte categorii de begonii necesită îngrijiri diferite.
  • Florile Begonia variază ca mărime, de la jumătate de centimetru până la aproape un picior. Acestea vin în orice culoare, cu excepția albastruului.
  • Tipurile de begonie în cascadă, cum ar fi begoniile de iluminare, sunt perfecte pentru plantarea în coșuri suspendate, deoarece acestea vor crește peste margine și vor urmări spre sol. Tipurile verticale, precum begoniile non-stop, cresc aproximativ un picior de înălțime
  • Plantează-le în gardina sau ghivece. Cumpărați un amestec de sol bun în ghiveci care are un drenaj excelent, cum ar fi un amestec pe bază de turbă-mușchi. Umeziți amestecul introducându-l într-o găleată și amestecându-l cu apă până când este umed, dar nu umed. Puneți solul în ghiveciul sau platul pe care îl utilizați pentru a începe begoniile, oprindu-vă la 1/2 inci de pe margine. Plantează tuberculii begonia scobiți lateral, distanțați la trei centimetri una de alta. Acoperiți-le cu 1/2 inch din amestecul de sol.
Products 1 - 20 from 20. Products on page
0
comanda minima 75 lei