fbpx

Floarea Pastelui

Floarea pastelui

Fritilarea este unul dintre cei mai strălucitori și parfumați reprezentanți din lumea florilor. Această plantă înaltă va fi un plus excelent pentru designul unui pat de flori sau grădină. Floarea Fritillaria nu va lăsa indiferent niciun grădinar. Cultivarea sa nu va fi dificilă, deoarece floarea este ușor de îngrijit și se înțelege bine cu alte plante din grădină.

Dacă decideți să cumpărați bulbi de fritillaria online, există peste o sută de soiuri la dispoziția dumneavoastră.

Top-5 varietăți populare de floarea pastelui

Inițial, floarea are o culoare portocalie și inflorescențe mici. Munca crescătorilor a îmbunătățit bulbii de fritillaria, iar soiurile actuale de floare ne uimesc prin frumusețea și diversitatea lor.

Cum se plantează becul fritilar

Organizarea corectă a plantării și îngrijirea bulbului fritilar vă va recompensa cu înflorire parfumată și luxuriantă primăvara. Fritilarul preferă solul fertil, cu un nivel mediu de pH și o bună aerare. Locul de aterizare ar trebui să fie bine luminat, deoarece planta va crește în sus în locuri umbrite, iar acest lucru va afecta dimensiunea și culoarea inflorescențelor.

Plantarea la floarea pastelui începe la sfârșitul lunii august, la începutul ingetului, deoarece bulbul trebuie să se înrădăcineze și să aibă timp să câștige putere pentru lansarea viitoare a pedunculului. Adâncimea de plantare trebuie să fie de cel puțin 25 cm.

Cum se tratează floarea Fritillaria

După ce ați cumpărat floarea pastelui, luați-vă timp pentru a studia metodele corecte de tratare a acestor plante. Îngrijirea plantei în aer liber nu necesită eforturi semnificative și include principalele măsuri agrotehnice precum plivirea, udarea, fertilizarea etc. Datorită caracteristicii botanice a fritilarului de a absorbi umezeala din sol și atmosferă, frecvența udării este redusă la minimum. După ce floarea a dispărut, pedunculul este tăiat, iar planta este fertilizată cu fosfor și potasiu. Noroc!

Products 1 - 5 from 5. Products on page

Nu puteți copia conținutul acestei pagini

0
comanda minima 75 lei